:: ForFarmers Jaarverslag
ForFarmers is Europa’s grootste coöperatieve onderneming in diervoeding. Zij levert voer voor varkens, runderen, kippen en geiten. Daarnaast verkoopt het meststoffen, gewasbeschermingsmiddelen en zaaizaad.


::
ForFarmers heeft productielocaties in Nederland, België, Duitsland en het Verenigd Koninkrijk. Het bedrijf telt ca. 2300 medewerkers waarvan 35% werkzaam is in Nederland, 47% in de de UK, 15% in Duitsland en 3% in België. Over 2014 behaalde ForFarmers een omzet van €2,3 mrd, het bedrijfsresultaat (ebit) steeg met 30% tot €59 mln, de nettowinst nam met 25% toe tot €39 mln.


::
De onderneming maakte op 24 maart 2015 haar voornemen bekend om in het voorjaar van 2016 de gang naar de beurs Euronext Amsterdam te maken. Dit betreft een zogeheten technische listing: het heeft expliciet niet de intentie om extra kapitaal op te halen bij beleggers.


::
ForFarmers zocht een oplossing voor efficiëntere productie van haar jaarverslag. Bij Mattmo trof zij een aansprekende combinatie van tooling, design en de mogelijkheid om online te produceren (multi-channel).


::
Voor het verslag is een nieuwe visuele stijl ontwikkeld die past bij de ambities, een mogelijke beursgang en de Europese slagkracht van de onderneming.


::
Het online verslag is responsive, het biedt optimale beleving op mobile, tablets en desktops. Verrijking is gerealiseerd met speciaal geschoten fotografie, heldere infographs en grafieken.


EXTERNE LINKS